Thuis Nieuws

Wat is het verschil tussen het medaillekenteken en de ambacht en het bakproces?

Certificaat
China Metal Awards Industrial Co.,Ltd certificaten
China Metal Awards Industrial Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Hallo Bella: Ik ben geïmponeerd. Uw het 3D teruggeven van de duif is groot. Dank u voor uw hard, professioneel werk…

—— Robér Nieuwkamp

Hallo Klok: Ik werd vandaag de medaillons en ik kan niet beginnen u te vertellen hoe Geïmponeerd ik ben. Zij zijn perfect. Als ik dichter was aan alle u zou ik door ophouden

—— Jacques Jean-Baptiste

Hallo Bella: Ja deden wij en wij houden van hen! Hartelijk dank voor al uw hulp en voor de snelle keerpunttijd!

—— Ingrid Dujourd'hui

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Wat is het verschil tussen het medaillekenteken en de ambacht en het bakproces?
Laatste bedrijfsnieuws over Wat is het verschil tussen het medaillekenteken en de ambacht en het bakproces?

1. De kleur die in het medaillekenteken is met wordt gebruikt de internationale Pantone-kleurenkaart in overeenstemming. De kleurenkaart heeft een aantal die aan elke kleur beantwoorden. Onze verfregelaar wijst de overeenkomstige kleur volgens het aandeel veelvoudige kleuren toe. kleur. De imitatie is een droge verf. Wij zetten de imitatiekleur op de lijn die hoger is dan het product. Nadat de kleur wordt gebeëindigd, wordt het gebakken in de oven bij op hoge temperatuur, en dan wordt het gezicht verwerkt. De verf op de oppervlakte van het product wordt gesneden samen met de lijn. Na het verwijderen, zijn de kleur en de metaaloppervlakte hetzelfde horizontale vlak, en de kleur is zeer glanzend en helder. De de weerstand en het gebruikstijd op hoge temperatuur van de kleur is ook langer dan de verf eindigt.

2. De baksellak is verf op basis van water. Het is ook volgens de verhouding van veelvoudige kleuren om de kleur aan te passen u wilt. Nadat de verf wordt toegepast op het product, zal de vochtigheid langzaam verdampen. Nadat de temperatuur is gebakken, zal de verf worden geschilderd. Strak verbonden aan de metaaloppervlakte van het product, zodat bekijken wij de kleur van de verf, zult u vinden dat de zijverf op de rand van het product hoger is dan de verf op de bodem, omdat het water niet bij allen is verdampt wanneer de verf enkel omhoog is. Het is vollediger, is het achterwater verspreid en de verfinstortingen.

Bartijd : 2019-10-06 14:55:58 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Metal Awards Industrial Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss. Bella

Tel.: 86 153 6260 3067

Fax: 86-769-81090070

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)