Thuis Nieuws

Hoe te medailles van het Douane de Eigen Ontwerp

Certificaat
China Metal Awards Industrial Co.,Ltd certificaten
China Metal Awards Industrial Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Hallo Bella: Ik ben geïmponeerd. Uw het 3D teruggeven van de duif is groot. Dank u voor uw hard, professioneel werk…

—— Robér Nieuwkamp

Hallo Klok: Ik werd vandaag de medaillons en ik kan niet beginnen u te vertellen hoe Geïmponeerd ik ben. Zij zijn perfect. Als ik dichter was aan alle u zou ik door ophouden

—— Jacques Jean-Baptiste

Hallo Bella: Ja deden wij en wij houden van hen! Hartelijk dank voor al uw hulp en voor de snelle keerpunttijd!

—— Ingrid Dujourd'hui

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Hoe te medailles van het Douane de Eigen Ontwerp
Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te medailles van het Douane de Eigen Ontwerp

Om uw eigen medailles aan te passen, moeten wij onze eigen ontwerptekeningen eerst hebben, dat welke is stijlen en teksten die wij hebben willen om op de medailles tonen. Ik denk elke gast die medailles wil hun eigen embleem en naam van de gebeurtenis heeft. Met deze materialen kunnen wij de medailles ontwerpen de klant wil.
Ten tweede, moeten wij de medailles van de grootte en de dikte bekijken die wij hebben gewild. De conventionele medaillegrootte is 50, 60, 70, 80, 90, 100MM. De Canadese gasten allen worden van de V.S. en uitgedrukt in duim, 2“, 2,5“, 3 „, 3,5“, 4“, enz., is de dikte gewoonlijk 2, 2,5, 3, 3,5, 4, 4,5 dikte 5MM, maar afhankelijk van uw vereisten, kunt u een grotere grootte hebben en de dikkere dikte is aanvaardbaar.
Dan zijn er wat de platerenkleur als is. De conventionele platerenkleuren zijn: helder brons, helder nikkel, helder rood koper, oud brons, oud tin, oud rood koper, stom brons, stom nikkel, stom rood koper, imitatie gouden, zwart Nikkel, enz.
Er zijn ook wat vriendelijk van linten nodig zijn. De linten zijn over het algemeen drie types: gewone zwart-wit of gestreepte linten, één-kleur zijdelinten en toen thermische overdrachtlinten. De lengte van het lint is over het algemeen 850,900MM en de breedte is over het algemeen 22,25,30,38MM.
Als u de medailles wilt aanpassen, is het juist om onze medaillefabriek te vinden.

Bartijd : 2019-11-02 21:35:50 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Metal Awards Industrial Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss. Bella

Tel.: 86 153 6260 3067

Fax: 86-769-81090070

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)